ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (9193)

Ένα νέο πολύ σημαντικό «εργαλείο» έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα, το οποίο εφεξής θα καλύπτει τις ανάγκες της Πάρου, απέκτησε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.

Το supermoon της χρονιάς είναι εδώ!

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ζύμες υπάρχουν πολλές. Αφράτες, μαστιχωτές, τραγανές, με μαύρο αλεύρι ή με λευκό, με κίτρινο (από καλαμπόκι) ή μια μίξη όλων αυτών.

Αν θέλαμε να χωρίσουμε σε βασικές κατηγορίες τα ζητήματα που απασχολούν μία δημοτική αρχή θα υπήρχαν στο μυαλό όλων δύο κεντρικές .

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου συνεργαζόμενη με την κα. Αθηνά Χειμαριού, προσκαλεί όλους μας να ζήσουμε ένα Παραμυθένιο απόγευμα...

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου, και ώρα 7:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών θα λάβει χώρα μια όμορφη εκδήλωση. Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πάρου υπό τη διεύθυνση της κας. Αικατερίνης Σαβίνο, θα πραγματοποιήσουν συναυλία.

Την 16-02-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 28χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280