Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 - Psts.gr

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελπίδα» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων άνοιξε τις πύλες του σήμερα, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Δ.Σ του αναπτυξιακού συλλόγου "Πρόοδος και Ανάπτυξη" Μώλου-Τσουκαλιάς-Γλυφάδων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα των κομμάτων της αριστεράς να επιδιώκουν να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να παραπληροφορούν και να υπονομεύουν χωρίς να διατυπώνουν κάποια θετική πρόταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 01:42

Επίσκεψη της Γ.Γ της Α.Δ.Α στη Κάλυμνο

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κάλυμνο, αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και μεθαύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τοπική γενική συνέλευση των καθηγητών/τριών της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων στη Σύρο, πληροφορήθηκε σήμερα για τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Β' τάξη Γενικού Λυκείου Παροικίας και ο Π.Σ. "Αρχιλοχος" σας προσκαλούν όλους σε μια ακουστική, μουσική βραδιά στην αίθουσα του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας περιμένουμε απόψε στις 8:00μμ στη λέσχη του Συλλόγου μας, για την παρουσίαση του Ημερολογίου 2013 του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου με θέμα «Απεραθίτες Συγγραφείς σε Σχολικά Βιβλία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομιλίες Ν. Χρυσόγελου σε εκδηλώσεις σε Κάρπαθο και Χαλάνδρι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαθύτερη ύφεση, δικαστικές αποφάσεις, αλλαγές, αστάθεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργία υπερτοπικού πόλου έλξης στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού από την Εκατονταπυλιανή ως το Αγροκήπιο», προϋπολογισμού 3 εκ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos