Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 - Psts.gr

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συγκέντρωση στην Παροικιά, στην αίθουσα του Αρχίλοχου, ενημερώθηκαν και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Αντιπάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συγκέντρωση στην Παροικιά, στην αίθουσα του Αρχίλοχου, ενημερώθηκαν και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην εκδήλωση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας για το άναμμα του Χρ. Δέντρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της και μια άλλη ξεκινά με άγνωστες...διαθέσεις. Στις δυσκολίες απαντάμε με αλληλεγγύη και αγάπη για την τέχνη. Γιατί η τέχνη δίνει διέξοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι αλήθεια ότι οι κοινωνικοί συνειρμοί στο άκουσμα και μόνο των λέξεων «μέτρα» ή «παρεμβάσεις», παραπέμπουν αυτόματα σε επαπειλούμενες επώδυνες αποφάσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για όλους και για όλα τοποθετείται -χωρίς περιστροφές- ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο «Eθνος της Κυριακής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos