Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Την επιστημονική κοινότητα των μεσογειακών χωρών, έχει απασχολήσει κατά τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία και ανεξέλεγκτη εξάπλωση του «μεταναστευτικού» θαλάσσιου τροπικού φυκιού – ξενιστή με το επιστημονικό όνομα Caulerpa racemosa.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα επίσημα αριθμητικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις μαρτυρίες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και τη γενικότερη εμπειρική αίσθηση, ότι κατά το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (29 Μαίου – 1η Ιουνίου 2015) σημειώθηκε μείωση στις αφίξεις επισκεπτών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εμπειρία των μεμονωμένων αντιδράσεων σχετικά με την πρωτοβουλία μας για το αεροδρόμιο επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι η εύκολη ρητορική προσέγγιση συγκρούεται με την αποτελεσματικότητα των πράξεων. Δεν μας ξενίζει, αλλά δεν μας αφήνει αδιάφορους. Δηλώνουμε , λοιπόν προς όλους ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο σήμεραΠαρασκευή 05/06/2015 και ώρα 12.00 στο οποίο συζητήθηκε και το θέμα νο10 < Συζήτηση του προβλήματος που προέκυψε στη παραλιακή οδό Αντιπάρου>.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«H 5η Ιουνίου εκτός από ημέρα εορτής ως «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» θα πρέπει να αποτελέσει ταυτόχρονα και αφετηρία προβληματισμού για όλους μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διενέργεια δημοψηφίσματος στο Αιγαίο, συμφωνήθηκε στην σύσκεψη φορέων με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. καλεί τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που είναι γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004 να παραβρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου για την πρώτη τους συνάντηση – προπόνηση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστατο καιρό κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε σήμερα σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι η απόσταση ανάμεσα στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών για τη λίστα μέτρων και τα προαπαιτούμενα που θα πρέπει να περιέχει η συμφωνία. Οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στις παρεμβάσεις στις συντάξεις, στο Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρότι «δεν χάνει τον ύπνο της» -όπως δήλωσε- για μια ενδεχόμενη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, η Ανγκελα Μέρκελ άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο να εξεταστεί η αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών που ζητά το Λονδίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos