Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Οι elite freerunners από 13 χώρες, πρωταγωνίστησαν στην καλύτερη φυσική πίστα freerunning στον κόσμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 9μηνο του 2016 σχηματίσθηκαν πάνω από (940) δικογραφίες για κακοποίηση, βασανισμό ή θανάτωση ζώων και συνελήφθηκαν (156) άτομα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Τ/Χ «SUPER JET» Ν.Π.10328, το οποίο είχε καταπλεύσει στον οικείο λιμένα εκτελώντας το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά με εκατόν ενενήντα (190) επιβάτες, ότι ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν.Σερίφου – ν.Σίφνου διαπιστώθηκε η εμπλοκή ξένου αντικειμένου στο δεξιό εξωτερικό υδροπροωθητήρα, με αποτέλεσμα την άμεση μείωση στροφών στην εν λόγω μηχανή.
Επί του πλοίου επιβιβάστηκε μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και δύτες προκειμένου να διαπιστωθεί και να αποκατασταθεί η βλάβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στον 1ο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη κατηγορίας optimist που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Αντιπάρου στις 1-2 Οκτωβρίου 2016 στην θαλάσσια περιοχή της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που δημοσίευσε προ ολίγων ημερών, το psts.gr.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 18:38

Γενικό μπλακ άουτ στην Πάρο!

Διακοπή της ηλεκτροδότησης, σε ολόκληρο σχεδόν το νησί της Πάρου σημειώθηκε γύρω στις 4:30 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου το οποίο και διήρκησε μια ώρα και 15 λεπτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα απονεμηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας , τον Νοέμβριο στη Λισσαβόνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ικανοποίηση και ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση Δήλωσης Δρομολόγησης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΠΑΡΟΣ- ΝΑΞΟΣ-ΘΗΡΑ για το χρονικό διάστημα από 01-11-2016 έως 31-10-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξη Χαρίτση πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Δ. Γάκης, Η. Καματερός, Ν. Μανιός, Ν. Σαντορινιός, Ν. Συρμαλένιος, Α. Συρίγος, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης τρεις αλλοδαποί, μέλη του κυκλώματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos