Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Εν όψει της επικείμενης εκδίκασης της Αίτησης Ακύρωσης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των τεσσάρων Δήμων (Άνδρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου) κατά της με αρ. πρωτ., οικ. 177360 της 18ης Δεκεμβρίου 2014 (ΑΔΑ: ΒΔΛ20-ΝΦΔ) «Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Οσμανλίσπορ. Προκύπτουν επιλογές απ' το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως επίσης και απ' την επανέναρξη της Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Ψαθά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Παριανή κοινωνία βρίσκεται σε αναστάτωση για τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί μας και πολύ δικαιολογημένα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:04

H ΕΟΔ Κυκλάδων στην Αντίπαρο

Την Τετάρτη 22-2-2017, στην αίθουσα «Βασίλειος & Πηγή Καλουδά», μετά από πρόσκληση του Δήμου Αντιπάρου και της ΚΕΔΑ, τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν συνοπτικά τη δράση της ομάδας από την ίδρυσή της ως σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενταση επικράτησε νωρίτερα στο υπουργείο Υγείας όπου διαδηλώνουν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αλλά και καθαρίστριες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσες φορές θέλετε να βάλετε κέτσαπ στο φαγητό σας και ένα μέρος της σάλτσας κολλάει στο μπουκάλι και δεν πέφτει με τίποτα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 14:51

Το προσδόκιμο ζωής αγγίζει τα 90 έτη

Το προσδόκιμο ζωής του μέσου ανθρώπου αναμένεται να ξεπεράσει τα ενενήντα χρόνια για πρώτη φορά στην Ιστορία, σύμφωνα με πρόσφατες προβλέψεις των επιστημόνων, οι οποίες ανατρέπουν όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα για την ανθρώπινη μακροζωία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελούσε μέχρι πρότινος έναν πραγματικό «πονοκέφαλο» για την Ανγκελα Μέρκελ, που όμως πλέον το μεγαλύτερό της πρόβλημα ακούει στο όνομα Μάρτιν Σουλτς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos