Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Σήμερα η Χώρα και η Νέα Δημοκρατία έχασε έναν πολιτικό που όλοι οι Έλληνες θα τον θυμούνται για την πίστη του στη Δημοκρατία , τον Κοινοβουλευτισμό και την αγάπη του για την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα και συγκεκριμένα Μεσσηνία στο Κόστα Ναβαρίνο και μετά Κυκλάδες, Μύκονο και Δήλο έχει επιλέξει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για της καλοκαιρινές διακοπές του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα στους χρήστες της να κάνουν φωνητική αναζήτηση και στα ελληνικά δίνει πλέον η πλατφόρμα της Google, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές που ενσωματώνουν το Android, όσο και για iOS.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το περιστατικό προκαλεί ερωτήματα για την εκπαίδευση των ενστόλων και για τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικροί αθλητές στίβου από Συλλόγους της Πάρου και της Νάξου, συγκεντρώθηκαν το απογευματάκι του Σαββάτου 13 Μαίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας, για να συμμετάσχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες  ηι ακόλουθη διακομιδή ασθενούς που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι Έλληνες ετοιμάζονται για τις εξορμήσεις τους στις παραλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλή εμφάνιση για την Έμμη Ιωακειμίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών, στο αγώνισμα του επτάθλου. Η αθλήτρια της Δέσποινας Πάκου, της προπονήτριας που συνεργάζεται με τον ΑΟΜυκόνου από το 2015 συγκέντρωσε 4.905 βαθμούς και έχασε για 96 βαθμούς το χάλκινο μετάλλιο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το Υπουργείο Τουρισμού ολοκλήρωσε το πρώτο έργο κωδικοποίησης νομοθεσίας στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο μεγάλο διαγωνισμό για τακτικό προσωπικό ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τη στελέχωση και ενίσχυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Hδη δόθηκε η έγκριση με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 33/2006 για την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 670 μονίμων, οι οποίοι ανήκουν στους κλάδους των εφοριακών και τελωνειακών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos