Χ. Αλιφιέρης: "Ονείρων η "Χώρα" σε κουβέντες σοβαρές

18 Ιουνίου 2015 11:10

Μήπως ήρθε χρόνου καιρός για να καταλάβουμε εδώ οι Ναουσαίοι τι τέλος πάντων συμβαίνει με την λειτουργία των νόμων σχετικά με τις καταπατήσεις των παραλληλιών!;;


Νοιώθω νάμαι κάφρος σε μια κοινωνία που παραπαίει στ΄αλήθεια όταν δεν τολμά κατάματα και ντόμπρα να κοιτάζει ή ν΄αντιμετωπίσει τα προβλήματά της "ζωντανά" Τρέχουν, δίκαια οι κάτοικοι στις "κολυμπήθρες" κάθε καλοκαίρι ν΄απολαύσουν τη θάλασσα της περιοχής σ΄αυτή την παρθένα φύση την αδικημένη και καταπατημένη από την έλλειψη όπως φαίνεται "έννομης" τάξης!

Φωνή, βοώντος εν τη ερήμω λοιπόν από τον Δήμο και την Κοινότητα το Λιμεναρχείο κ.λ.π. μονάχα οι φωνές των κατοίκων ακούγεται κάθε τέτοιες καλοκαιρινές μέρες όταν φουντώνουν οι ζέστες που ζητούν το δίκιο τους! Κι΄όμως σιγή Ιχθύος σ΄όλα άντε να περνάει ο καιρός στο μούπες σούπα στο νά δούμε ή να κοιτάξουμε αύριο μεθαύριο δηλαδή ποτέ!! Κρίμα συμπατριώτες νάμαστε τόσο αμέριμνοι στην κάθε παρανομία χορεύοντας με τους λύκους που καθημερινά μας σπαράζουν την αξιοπρέπεια την τιμή μας άν το θέλετε μ΄ένα σαρκαστικό φασκέλωμα φτινομαγκιάς στ΄όνομα μάλιστα πως εκεινοί κατέχουν το δίκαιο όταν η διακαιοσύνη "αργεί!." Και το κράτος κοιμάται ανίκανο να υπερασπίσει τους πολίτες από την λαίλαπα της,αρπακτής με την υφαρπαγή των νομίμων συνταγματικών δικαιωμάτων τους σ΄ ότι γυρεύουν,σωστά!..

Αμαρτία μεγάλη και θανάσιμη να ζήτουν πρόσβαση για να κάνουν οι χριστιανοί στην παραλλία οι άνθρωποι μπάνιο μπράβο σας και χαλάλη σας βρέπαιδιά! Είστε, λοιπόν όλοι τόσο ανίκανοι
σε διαχείρηση των κοινών πραγμάτων της δημόσιας ζωής τι στο καλό λοιπόν διαλέξατε "ζητώντας" την ψήφο μας μόνο εμφανιζόμενοι σε εορτές αόκνως και παραλάσεις του θεαθήναι ημάς από τον λαό που όμως έχει πάψει πρό πολλού να νοίωθη, ραγιας!! Λυπάμαι από ψυχής που αναγκάστικα να πω [ τα σύκα - σύκα και τη σκάφη  αυτό όλοι σας το ξέρετε καλά είναι δείγμα της ελευθερίας που με διακατέχει στην έως τώρα ζωή μου δεν είμαι φυσικά ο τέλειος!, ..
΄ Η ακόμα αλάθητος;όπως όλοι εσείς αυτό το "τουμπερλεκι" ευτυχώς "Δοξάζω το Θεό " που με διαφύλαξε μέχρι σήμερα από ένα τέτοιο ατόπημα!..

Τώρα περιμένουμε όμως όλοι μας και [ είμαστε πιστεύστε πολλοί τις απαντήσεις "αρμοδίως" με πράξεις άμέσων λύσεων ευλπιστούντες βεβαίως να έχουμε την συμπαράσταση του κ. Εισαγγελέως!..

Ώστε, ο νόμος, να είναι εκείνος που κόβει το ψωμί μοιράζοντας δίκαια όλες τις φέτες σ΄εκείνους που δίκαια πραγματικά τους ανήκουν πέραν πάσης υποψίας η λογοδιάριας επιβάλεται πλέον να βρεί η άκρη σε μια τόσο! ό ζ ο υ σ α ς διαχρονικά
"σαπήλας" που μας πληγώνει βαθειά εμάς τους Ναουσαίους με "πικράδα," ψυχής!

Χρήστος Αλιφιέρης τ. Αντιπρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Πάρου...
.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos