Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Ράγισαν καρδιές στο γήπεδο αφού η ομάδα της Νάξου φάνηκε πιο τυχερή στα πέναλτι και επικράτησε της ομάδας της Σύρου με 4-2 στα πέναλτι.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μία τεράστια έκταση, από την Σκύρο έως τη Λήμνο, δεσμεύει η Τουρκία, με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε το Σάββατο, παραβιάζοντας κατάφωρα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας Πάρου διεξήχθη την Κυριακή 1η Μαρτίου ο τελικός κυπέλου κυκλάδων ανάμεσα στις ομάδες του Πανναξιακού και του Α.Ο Πάγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ούτε καν σκέφτηκα ότι εγκλωβίζω κάποιον, σκέφτηκα την χώρα μου, χρειαζόμασταν ρευστό», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης αναφερόμενος στην απόρριψη της επιλογής μίας εξάμηνης παράτασης χρηματοδότησης μέχρι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Ο Ντάισελμπουμ έδωσε τη συμβιβαστική λύση της δίμηνης παράτασης, ενώ οι Φινλανδοί ήθελαν μόνο ένα μήνα, επειδη... έχουν εκλογές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρό πλήγμα στο δίκτυο του καταδικασθέντος τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού επέφερε η αστυνομία. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα σήμερα, συνελήφθησαν δύο συνεργοί του, ο ένας 39 ετών, με το ψευδώνυμο «Ιάσων» και ο άλλος ηλικίας 32 ετών.Βρέθηκαν ίχνη DNA σε βόμβες που είχαν τοποθετηθεί σε ΔΟΥ, στο Α.Τ Ιτέας και σε δικαστικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας, λογισμικού και ηλεκτρονικών ειδών Google ανακοίνωσε ότι αγόρασε τη διαδικτυακή κατάληξη .app έναντι ποσού 25 εκατ. δολαρίων, μετέδωσε το δίκτυο BBC.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια έρευνα για την πρόθεση ψήφο που διεξήγαγε η εταιρεία Eurosondagem και δημοσιεύθηκε χθες κατέδειξε ότι τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, που συγκεντρώνουν μαζί το 35%, είναι τόσο κοντά στο κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα, που κατέλαβε την πρώτη θέση με 37,5%, που δεν μπορεί να κρίνει με ασφάλεια το αποτέλεσμα διότι η διαφορά είναι εντός του ποσοστού του στατιστικού λάθους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρες των βρετανικών ειδικών δυνάμεων περιλαμβάνονται στις μονάδες ταχείας αντίδρασης που ετοιμάζουν οι Αρχές για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων, ιδίως σε τμήματα της χώρας όπου δεν υπάρχει ικανός αριθμός αστυνομικών που φέρουν όπλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos