Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Τι πάει να πει "κύρια", "επικουρική", ΕΚΑΣ ή "εφάπαξ". Μειώνεις έστω και ένα από αυτά, μειώνεις και λεηλατείς το εισόδημα - ότι απέμεινε - των συνταξιούχων, αλλά ακόμα και τη ζωή τους...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 12:17

Η ΕΟΔ Κυκλάδων στο 9ο Νάξαθλον 2016

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, 8 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, από την Πάρο και τη Νάξο, με το RESCUE 2 κι ένα ΙΧ, βρέθηκαν το Σάββατο 10-9-2016 στην περιοχή της Αγιασσού στη Νάξο, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών, που συμμετείχαν στο «9ο ΝΑΞΑΘΛΟΝ 2016» (αγώνας τριάθλου, απόστασης σπριντ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου), τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-09-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 59χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργώντας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους (4,2) βαθμών της κλίμακας Richter, που προερχόταν από απόσταση (203) χλμ. Ν/Α της Αθήνας, με επίκεντρο της δόνησης τον θαλάσσιο χώρο (29) χλμ. Β/Α της Ίου. Θύματα ή ζημιές δεν αναφέρθησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μαθητές δεν πρέπει να χάσουν τις παραδόσεις, την ταυτότητα,την ιστορία,τις αξίες και την θρησκεία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και βραδινές ώρες χθες , οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρύθμιση-ανάσα για εταιρείες με ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Το ακατάσχετο θα ισχύσει επίσης για ασφαλιστικές εισφορές και ανα-γκαίες προμήθειες. Ερχεται ο νόμος για συναλλαγές υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα. Πακέτο 900 εκατ. για στήριξη των αδυνάμων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο χθεσινό big event η Apple δεν είχε να μας δείξει μόνο τα νέα της smartphones και smartwatches, αλλά ανακοίνωσε και τα νέα της ασύρματα ακουστικά. Με τα Apple AirPods ακολουθεί τα βήματα άλλων εταιρειών που έχουν ανακοινώσει προϊόντα όπως Samsung Gear IconX, Bragi Dash, Earin κ.α.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε κλίμα περισυλλογής θα τελεστούν σήμερα στις ΗΠΑ εκδηλώσεις για την δέκατη πέμπτη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ενός τραύματος που ως ακόμη και σήμερα δεν έχει επουλωθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο δημοσιεύει το σημερινό Spiegel, υπολογίζει το συνολικό κόστος του Brexit σε 9 δισ. ευρώ για τη διετία 2019-2020. H έξοδος της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα κοστίσει, δηλαδή, ακριβά στη Γερμανία, όπως γράφει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos