Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Τουλάχιστον 1.600.000 ευρώ κερδίζει ο τυχερός που μάντεψε σωστά τους 5+1 μαγικούς αριθμούς του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγορά νέων ψηλοτάκουνων παπουτσιών είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τρίτο διήμερο Βασικού Σχολείου Γνώσεων και Αυτοπροστασίας της ΕΟΔ, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 21 & 22-10-2017, με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες, Ασφάλεια Διασώστη & Θύματος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φοίνικας αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Χαλκίδα πήρε τη νίκη – πρόκριση με 3-2. Η ομάδα του Σάσα Στεφάνοβιτς αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς και να πάρει μία άνετη νίκη, καθώς είναι ένα... μπλακ άουτ και η Χαλκίδα ισοφάρισε σε 2-2.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η τέχνη της βυζαντινής αγιογράφησης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής και χριστιανής παράδοσης του ελληνισμού που έχει να επιδείξει κορυφαία αγιογραφικά έργα σε όλες τις εποχές της μακραίωνης ιστορίας του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν έχει ακόμη τελειώσει στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Όταν ξεκινούσαν οι συμμετοχές στις Συναντήσεις, ήδη από το 1991, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τη μεγάλη αυτή διοργάνωση να έρχεται στο νησί. Να, όμως που έγινε και μάλιστα με τρόπο απόλυτα επιτυχημένο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την κεντρική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος απένειμε σε εννέα αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (22/10) σήμερα, με το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλά και σπουδαία ντέρμπι από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos