Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Πάρου με θέμα: «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΥΔΙΣΑΠΑ διεκδικεί με αξιώσεις την επαναβράβευσή του πάνω στο θέμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην 3η διεθνή έκθεση Verde Tec.

Μετά την βράβευση του ΣΥΔΙΣΑΠΑ για το παραμύθι «Αλίκη η Χελώνα» που έγραψε για λογαριασμό του ο Δρ .Αντώνης Γάκης , φέτος διεκδικεί ξανά βράβευση για τη πολιτιστική εκπαιδευτική δράση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο σε συνεργασία με το «Κάθε Κουτί Μετράει» και την Φωτοκύκλωση και αφορούσε μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της Πάρου και της Αντιπάρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑΠΑ και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πετρόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα καταφέρει και φέτος να προβάλει ξανά την Πάρο και την Αντίπαρο για την οικολογική τους συνείδηση, παρά τον μεγάλο συναγωνισμό της διεθνούς έκθεσης Verde Tec.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή (09/02) μέρα, όσον αφορά το στοίχημα. Το κουπόνι είναι γεμάτο κρίσιμα ματς που βγάζουν επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 08-02-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαποί ηλικίας 36, 29, 40 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου 53χλμ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ηλικία 94 ετών, η ζωγράφος και ευεργέτιδα Νίκη Γουλανδρή, η οποία μαζί με τον σύζυγό της ίδρυσε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τις απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες κατοίκων της Κέας για το επικείμενο κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος στην Ιουλίδα Κέας , θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ζητάμε για άλλη μια φορά το αυτονόητο:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Το μοντέλο, με καταγωγή από την Σύρο, έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχής του στην εκπομπή «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παραιτήθηκε από βουλευτής αφού ψήφισε υπέρ της επικύρωσης του πρωτοκόλλου εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos