Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Το νεοαποκτηθέν, υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, ονόματι CHIARA, παρουσιάστηκε επίσημα στο λιμάνι της Παροικίας το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 16 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παντελαίος του Δημητρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιο είχε αγροτική γιατρός στη Νάξο αφού γλίτωσε από θαύμα τη ζωή της όταν ένας τεράστιος βράχος ...προσγειώθηκε κυριολεκτικά δίπλα στο κρεβάτι της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το σχέδιο που θα ανακοινωθεί σύντομα, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε τελική ευθεία για την ομηρεία του κρατικού μηχανισμού που ταλαιπωρεί τους φορολογούμενους. Επιτέλους θετικές πληροφορίες για υπαγωγή στην ρύθμιση όλων όσων δεν μπορούν να ενταχθούν στον υπάρχοντα εξωδικαστικό μηχανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινή η βούληση και επιτακτική η αναγκαιότητα να δημιουργηθεί ένας σημαντικός κόμβος υδατοδρομίων ο οποίος θα αποτελέσει το διαβατήριο και το προωθητικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, σε συνδυασμό με την προσέλκυση της κρουαζιέρας, υπό το πρίσμα φυσικά της εφαρμογής καινοτόμων λύσεων αλλά και συστημάτων ασφαλείας στον ελληνικό αεροπορικό χώρο, αλλά και στο λιμένα ασφάλισης των λιμένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέλη της συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου και του ελληνικού Στρατού δημιουργεί ανυπόφορες και απαράδεκτες καταστάσεις στους βαριά ανάπηρους νέους οι οποίοι ενώ διαθέτουν νόμιμο λόγο απαλλαγής από τη στράτευση λόγω της πιστοποιημένης αναπηρίας τους από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) του υπουργείου Εργασίας, υποχρεούνται να εξετάζονται ξανά από τις στρατιωτικές υγειονομικές επιτροπές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολη την τύχη με το μέρος τους είχαν τρεις γυναίκες στην Τουρκία, που παραλίγο να τις καταπλακώσει τοίχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνει ο τραγικός απολογισμός του τρομοκρατικού -όπως όλα δείχνουν- χτυπήματος στην Ουτρέχτη. Οι νεκροί ανέρχονται -μέχρι στιγμής- σε τρεις και οι τραυματίες σε 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πλήρη αδιαφορία τους για την ειδική σήμανση και την ταλαιπωρία στην οποία ενδέχεται να υπέβαλαν κάποιον συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα έδειξαν τα μέλη συνεργείου τηλεοπτικού σταθμού που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos