Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

ΑΣΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ  -Απήγαγε 16χρονη παντρεµένη και την έκλεισε σε πύργο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 21:10

Από Λαύριο για Καβάλα το Blue Star Naxos

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Blue Star Ferries, το Ε/Γ-Ο/Γ «Blue Star Naxos» θα δρομολογηθεί στη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα στο διάστημα από 25 Απριλίου έως 5 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκρηκτική ανάπτυξη παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό στην Πάρο η οικοδομική δραστηριότητα σε όλους τους επιμέρους τομείς του κλάδου. Πολλές εκατοντάδες οικοδομικές άδειες έχουν εκδοθεί για το 2019 που αφορούν στην ανέγερση κατοικιών, ιδιόκτητων βιλών, χλιδάτων ξενοδοχειακών μονάδων – μαμούθ και μεγάλων υπερπολυτελών οικιστικών συγκροτημάτων που προορίζονται για τουριστική αξιοποίηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 25η Μαρτίου η χριστιανική Εκκλησία μας εορτάζει μια μεγάλη Θεομητορική εορτή σε ανάμνηση ενός σημαντικού γεγονότος της θρησκευτικής μας παράδοσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Viking Sky συνεχίζεται καθώς ακόμη δεν έχουν καταφέρει να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, όπως κάθε χρονιά, οι εργαζόμενοι και άνεργοι του ΟΑΕΔ αναμένεται να δουν να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους το Δώρο Πάσχα 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επαναλειτουργία των τριών εκ των τεσσάρων μηχανών και η βελτίωση των καιρικών συνθηκών άλλαξε το σχέδιο των Νορβηγών, διακόπτοντας τη χρονοβόρα επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα του Σταμάτη Μαργέλλου δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου το Μουσείο της Ακρόπολης θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos