ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5457)

Ακόμη ένα βήμα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Πάρου πραγματοποιήθηκε, με την τοποθέτηση ενός πλωτού κάδου θαλασσίων απορριμμάτων, αρχικά στο λιμάνι της Νάουσας.

Το σημείο στις Καμάρες είναι πολύπαθο…

Την 23-01-2020 συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, -4- αλλοδαποί ηλικίας από 30 έως 55 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Είναι γνωστό, ότι σε μια επείγουσα διακομιδή ασθενούς, ελάχιστα λεπτά καθυστέρησης, μπορεί να αποβούν καθοριστικά για τη ζωή και την υγεία του πάσχοντος.

Στην Πάρο βρίσκεται τώρα το καλύτερο κατάστημα οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού που διαθέτει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, σε τιμές προσιτές και άριστη ποιότητα!

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του πλωτού κάδου θαλασσίων απορριμμάτων (SEABIN system) που απέκτησε πρόσφατα η Πάρος κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Cyclades Preservation Fund.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280