ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4895)

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου - Τήνου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» προσκαλεί όλους μας στην καθιερωμένη συνεστίαση τιμής στη μνήμη των νεκρών του χωριού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μετά την Αποκαθήλωση στο χώρο «Δεξαμενή».

Πλούσιες θα είναι οι φετινές Πασχαλινές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Άσπρο Χωριό. Ο δραστήριος πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά.

Οι παλαιότεροι στην Πάρο, θα θυμούνται σίγουρα τις παραδοσιακές νοικοκυρές να φτιάχνουν το Σάββατο του Λαζάρου τα περίφημα λαζαράκια, τα ανθρωπόμορφα δηλαδή ψωμάκια που ψήνονταν την ημέρα αυτή με αγάπη στους ξυλόφουρνους του νησιού!

Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες, για μια ακόμα φορά και ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, ζητούμε τη βοήθειά σας ώστε να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 3/11-4-2019 εγγράφου σας, με το οποίο τίθενται ερωτήματα για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου, αντιλαμβανόμαστε και υιοθετούμε την αγωνία σας για την ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού σας σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Υπηρεσία μας καταβάλλει καθημερινά εργώδεις προσπάθειες, ώστε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της, να καλύπτονται τα υφιστάμενα κενά προκειμένου να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των Φορέων αρμοδιότητάς μας.

Είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθεις το περίεργο σφίξιμο στο στομάχι. Οι θύμησες μιας ολόκληρης εποχής περνούν, καρέ – καρέ σαν ταινία από μπροστά σου και βλέπεις τον εαυτό σου πρωταγωνιστή, σε ένα ρόλο που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, γιατί απλά πρωταγωνιστείς στην ίδια σου τη ζωή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos