ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5395)

Κάθε νέα σχολική χρόνια, από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι και τους επόμενους μήνες που συνεχίζονται οι προσλήψεις, η αγωνία, το άγχος και η ανασφάλεια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κορυφώνεται.

Ένα μοναδικό για το νησί γεγονός που αφορά την υγεία θα λάβει χώρα το Σάββατο 14/12/2019 στο ΕΠΑΛ Πάρου. Οι «Φίλοι της Πάρου» και το Κέντρο Υγείας Πάρου διοργανώνουν την «Ημερίδα για την Υγεία σε νησιωτικές περιοχές» η οποία φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις σε χρονίζοντα και αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους νησιώτες.

Μια καταπληκτική φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από το Διάστημα και απεικονίζει κατά μοναδικό τρόπο τη θάλασσα του Νοτίου Αιγαίου διάσπαρτη από τα νησιά μας, κάνει το γύρο του κόσμου!

"Η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πάρου-Αντιπάρου καλεί σε συνέλευση την Τρίτη και ώρα 16:00 στο Σπίτι του Δασκάλου όλους τους αναπληρωτές Πάρου-Αντιπάρου για να συζητηθούν οι κινήσεις μας για το ζήτημα της επιδότησης της στέγασής μας από τη Δημοτική αρχή.

Η Κοινότητα Κώστου, ο ΜΕΑΣ Κώστου, ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, μας προσκαλούν όλους στη γιορτινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Σε μια όμορφη, με παραμυθένια μαγεία εκδήλωση, προσκαλεί τα παιδιά του νησιού η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 596 συμμετοχές, προσφέροντας 544 φιάλες αίματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini