ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5196)

Πανηγυρική βραδιά στα Εννιάμερα της Παναγίας…

Κλοπή μοτοσυκλέτας σημειώθηκε περί τις 5:15΄τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Αυγούστου στη Νάουσα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας - Νάουσας στο ύψος γνωστού φούρνου, γύρω στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου.

Τον διάπλου τον διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ναυτικός όμιλος Πάρου και συμμετείχαν 100 κολυμβητές όλων των ηλικιών.

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου τις Πάρου είχε την ευλογία να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, κύριο Καλλίνικο, ο οποίος ομού μετά του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Δωροθέου Βενετσανόπουλου και του Αιδεσιμολογιοτάτου πατρός Σπυρίδωνος Φωκιανού, εφημερίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικιάς, ετέλεσαν Αγιασμό, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Προϊστάμενο του Κλιμακίου, Υποπυραγό Δημήτριο Καραπαναγιώτη.

Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Αυστριακός Christopher Spreizer, ιατρός ακτινολόγος στο επάγγελμα, ευρισκόμενος σε διακοπές με την οικογένειά του στην Πάρο, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, όταν ένα από τα μέλη του πληρώματός του είχε ένα ορθοπεδικό μικροατύχημα.

Την Πάρο επέλεξε αυτό το καλοκαίρι η Έλλη Κοκκινού για ολιγοήμερες διακοπές παρέα με φίλους

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos