ΚΟΙΝΩΝΙΑ (4679)

Όσοι "ψηφίζουν" Πάρο μένοντας στο νησί τις γιορτινές μέρες που έρχονται, θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν υποδεχόμενοι τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Οι καθηγητές του τομέα Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής του ΕΠΑ.Λ. Πάρου ευχαριστούν θερμά την αντιδήμαρχο Πάρου κ. Σαρρή Παπακυρίλλου Δώρα και τους ηλεκτρολόγους, τεχνικούς του Δήμου, κ. Μπαρμπαρήγο Ιωάννη, κ. Σκιαδά Δημήτριο, κ. Φραντζή Δημήτριο, κ. Δεσύλλα Αθανάσιο, για την διάθεση που επέδειξαν και την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε, προκειμένου οι μαθητές της Β’ τάξης του τομέα του σχολείου μας να παρακολουθήσουν τις ηλεκτρολογικές εργασίες του εορταστικού στολισμού της πλατείας Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στην Πάρο, όταν σε βραχώδη, απόκρημνη ακτή της περιοχής Πίσω Λιβάδι Μάρπησσας, χωρίς πρόσβαση στη στεριά, εντοπίστηκε τραυματισμένος 32χρονος άνδρας.

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, περίπου στις δύο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε κεντρική οδό της Παροικίας ένα περιπολικό ξεκίνησε να καταδιώκει όχημα που κινούνταν ύποπτα και αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών.

Διακομιδή τραυματία τροχαίου, από τη Νάουσα στο Κέντρο Υγείας, αφού του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες, πραγματοποίησαν μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων το μεσημέρι της Κυριακής 9-12-2018 και αργότερα τον μετέφεραν από το Κέντρο Υγείας στο λιμάνι, απ' όπου τον παρέλαβε πλωτό για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου μέχρι περίπου τις πρώτες πρωινές ώρες, σφοδρή καταιγίδα σημειώθηκε στο νησί της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280