Συνάντηση για την εξασφάλιση χορηγιών για το νέο αεροδρόμιο Πάρου

05 Μαϊος 2015 22:23

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η προγραμματισμένη συνάντηση – συζήτηση με θέμα «Συστράτευση για την εξασφάλιση χορηγιών για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους νέου αερολιμένα Πάρου».


Στη συζήτηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες, συζητήθηκαν και αναζητήθηκαν οι καλύτεροι δυνατοί τρόποι προκειμένου να διασφαλιστούν οι όποιες προϋποθέσεις απαιτούνται για την ορθότερη και ταχύτερη διαδικασία προς εξασφάλιση χορηγιών.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού αλλά και πολίτες που εξέφρασαν θέσεις και απόψεις σχετικά με το θέμα της εξασφάλισης χορηγιών.
Τα όσα συζητήθηκαν, θα μεταφερθούν από τους εκπροσώπους τω ν φορέων και των συλλόγων στα μέλη τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτάσεις που διατυπώθηκαν και εν συνεχεία θα υπάρξει επικοινωνία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό της συνδρομής στην αποπεράτωση των απαιτούμενων προσωρινών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα για την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί αλλά και για να ενημερωθείτε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς υπέρ χορηγιών και δωρεών μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos