Δελτίο τύπου της ΑΜΚΕ για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

18 Μαϊος 2015 11:27

Την 15-5-2015 συνεδρίασε η γενική συνέλευση της εταιρείας στην οποία παρέστησαν όλα τα μέλη αυτής και επίσης οι Βασίλειος Καρποδίνης, μηχανικός – ξενοδόχος, Παναγιώτης Αμπατζής, μηχανικός – ξενοδόχος, Μένεγος Μαύρης πρώην αερολιμενάρχχης Πάρου και Αρτέμιος Τριαντάφυλλος, ξενοδόχος.


Αποφασίστηκε:
Α. Η σύσταση συμβουλευτικής ομάδας, αποτελούμενης από τους Ιωάννη Ραγκούση, μηχανικό του δήμου Πάρου, Βασίλειο Καρποδίνη, Παναγιώτη Αμπατζή, Παναγιώτη Σιούνα, Στράτο Ευστρατιάδη και Γεώργιο Ξευτέρη, η οποία θα έχει ως σκοπούς:
1. Απογραφή των αναγκαίων κατασκευών για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου με βάση τις προδιαγραφές της Υ.Π.Α.
2. Προεργασία συνδέσεων με δίκτυα οργανισμών κοινής ωφέλειας.
3. Διευκρίνιση θεμάτων σχετικών με την οδική πρόσβαση στο αεροδρόμιο.
4. Θέματα σχετικά με τον εξοπλισμό και τα απαιτούμενα μηχανήματα των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.
5. Τη διευθέτηση οποιουδήποτε άλλου τεχνικού θέματος προκύψει.
6. Τη διαδικασία αδειοδότησης των κατασκευών και της λειτουργίας του αεροδρομίου.

Η συμβουλευτική ομάδα θα επισκεφτεί την Τρίτη 19 Μαΐου την Υ.Π.Α. σε ήδη προσδιορισμένη συνάντηση και σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες θα διευκρινίσει το έργο που δεσμεύτηκε να προσφέρει η εταιρεία, παρουσία εκπροσώπου της AEGEAN AIRNLINES. Στόχος της συνάντησης είναι αφενός μεν η οριοθέτηση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνουμε αφετέρου δε του συνολικού κόστους τους, προκειμένου να λειτουργήσει το αεροδρόμιο.

Β. Η εκτύπωση διαφημιστικού υλικού σε συνεργασία με χορηγούς, η εκτύπωση ειδικών αυτοκόλλητων σημάτων τα οποία θα χορηγούνται στις επιχειρήσεις που θα συμβάλουν οικονομικά, η προσπάθεια ευρύτερης δημοσιότητας της προσπάθειας με διαφημιστική ραδιοφωνική εκστρατεία.

Γ. Η πραγματοποίηση εκδήλωσης – παρουσίασης στην Αντίπαρο την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 08.00 μ.μ., ώστε οι σκοποί να γίνουν ευρύτερα γνωστοί και στην Αντίπαρο.

Δ. Η διερεύνηση της δυνατότητας διαδικτυακής εξεύρεσης χορηγών μέσω crowd funding, σε συνεργασία με εξειδικευμένους παρόχους.

Ε. Η συγκρότηση ομάδων ανά πληθυσμιακή ενότητα του δήμου, οι οποίες θα αναλάβουν μαζί με τα μέλη των αιρετών οργάνων τους και μέλη της εταιρείας, θα διοργανώσουν εκδηλώσεις και θα γνωστοποιήσουν πόρτα – πόρτα τους σκοπούς της εταιρείας.
Σκοπός ήταν και παραμένει η κατά το δυνατόν συντομότερη λειτουργία του νέου αεροδρομίου και στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει.

Οι λογαριασμοί της εταιρείας σε τράπεζες είναι:
ALPHA BANK : GR 28 0140 6250 6250 0200 2007 643
ΠΕΙΡΑΙΏΣ : GR 65 0172 7120 0057 1207 5970 399
EUROBANK: GR 59 0260 3590 00054020 0333 632
Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμος ο δικτυακός τόπος http://www.paros-newairportsupporters.gr/ από τον οποίο θα έχετε άμεσα έγκαιρη ενημέρωση για όλη την πορεία του εγχειρήματος, ενώ ήδη στο facebook μπορείτε να μας βρείτε και να αφήνετε τα σχόλιά σας και απορίες σας στη διεύθυνση paros new airport supporteers.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚΕ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos