Πάρος: Τέλος στο αλαλούμ στο χώρο των ΚΤΕΛ…

27 Ιουνίου 2015 18:34

Οριστική, καθώς φαίνεται, λύση, δόθηκε στο πρόβλημα που είχε ανακύψει τον τελευταίο καιρό στο χώρο των ΚΤΕΛ στην Παροικία, εξαιτίας της εκεί ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων και της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας των λεωφορείων των ΚΤΕΛ. Ο χώρος των ΚΤΕΛ είναι πλέον σήμερα – επιτέλους - οριοθετημένος και η περίφραξή του διενεργήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών.

Με τον τρόπο αυτό, παρεμποδίζεται πλέον το αλαλούμ του άναρχου παρκαρίσματος οχημάτων, που δυσκόλευε την ομαλή είσοδο και έξοδο των λεωφορείων σε έναν χώρο πολυσύχναστο εν όψει των αυξημένων δρομολογίων της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο ελεύθερος, οριοθετημένος πλέον χώρος των ΚΤΕΛ, ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι είναι μισθωμένος, θα παραμένει στο εξής στην αποκλειστική χρήση των λεωφορείων για την απρόσκοπτη διακίνησή τους προς και εκτός της αφετηρίας.

Ο χώρος των ΚΤΕΛ, που γειτνιάζει με το λιμάνι της Παροικίας αποτελεί ίσως την πιο πολυσύχναστη περιοχή της πρωτεύουσας της Πάρου εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Σήμερα, μετά την παρέμβαση της οριοθέτησης του χώρου, η περιοχή εμφανίζει την εικόνα της τάξης και της εύρυθμης κίνησης προς αποφυγήν πιθανώς δυσχερειών ή και ατυχημάτων κατά την κίνηση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ.

Η κίνηση όσο το καλοκαίρι προχωρά είναι αυξημένη και τα λεωφορεία ξεκινούν τα δρομολόγιά τους από νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα συνήθως της επόμενη ημέρας.
Ως εκ τούτου το τέλος στην αναρχία της κατάληψης του χώρου των ΚΤΕΛ από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ήταν μια ενέργεια απαραίτητη καθώς το ζήτημα όσο περνούσε ο καιρός έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις και οι εύλογες διαμαρτυρίες των οδηγών των ΚΤΕΛ δικαιολογημένα αυξάνονταν.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos