Κτίστε κορμί στα …. επαγγελματικά meetings! Η νέα μόδα που σαρώνει και την συναντήσαμε στον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου! (Βίντεο)

07 Ιουνίου 2016 10:12

Ξεχάστε τα πολύωρα, εξοντωτικά meetings στο γραφείο με τα άπειρα φλιτζάνια καφέ, την τεταμένη ατμόσφαιρα, τις πιεστικές προθεσμίες και την απροσωπία και πνιγηρότητα του αυστηρού επαγγελματικού περιβάλλοντος!

Πετάξτε γόβες και κοστούμια, λύστε τις γραβάτες, ντυθείτε με αθλητική περιβολή και βγείτε έξω! Συσκεφθείτε, κάνοντας πλέον ποδήλατο! Η νέα μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό ήρθε και στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε στον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου που διεξήχθη την Κυριακή 5/6/2016.

Όχημα της νέας σύσκεψης σε υπαίθριο περιβάλλον, είναι πλέον το ποδήλατο. Ένα ποδήλατο ιδιαίτερο, σε κυκλικό σχήμα με κεντρικό τραπεζάκι, θέσεις για 7 άτομα και όλους τους αναβάτες να κάνουν πετάλι αλλά με ένα μόνο τιμόνι.
Το παράξενο αυτό ποδήλατο κατασκευασμένο στην Ολλανδία, που συναντάται ωστόσο και στην Αμερική, έχει σκοπό να κάνει τα επαγγελματικά meeting παιχνίδι καθώς συνδυάζει την άθληση με την πνευματική δουλειά και το χτίσιμο του κορμιού με την ομαδική επίλυση εργασιακών ζητημάτων! Χαλαρώστε λοιπόν, το φιλικότερο προς το περιβάλλον μέσο έρχεται για να σας γυμνάσει ενώ εργάζεστε ομαδικά, κάνοντας την σύσκεψη με συναδέλφους, ομαδική αθλητική δραστηριότητα εκτός φυσικά γραφείου!

Άλλωστε μπορεί μεν να το ανακάλυψαν Ολλανδοί, αλλά οι ρίζες της ιδέας έχουν σίγουρα ελληνική πατρότητα! «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»! Και τι καλύτερο για μια αποδοτική πνευματικά επαγγελματική μέρα από τον συνδυασμό της με την άθληση και τα οφέλη της σωματικής υγείας εν ώρα πάντα .... εργασίας!



Έτσι για να μη χάνουμε χρόνο μας σε μεμονωμένες αθλητικές δραστηριότητες εκτόνωσης, εάν και εφόσον φυσικά τις αντέχουμε μετά από μια εξοντωτική ημέρα στο γραφείο! Γυμναστείτε λοιπόν στη δουλειά, γιατί εξάλλου time is money σύμφωνα με τους ευρωπαίους και αμερικανούς που συνέλαβαν την ιδέα του ποδηλάτου – conference, αιώνες μετά την ελληνική ρήση περί υγιούς πνεύματος μέσα σε υγιές σώμα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos