Καταστροφές άφησε πίσω της η σφοδρή νεροποντή στην Πάρο… (Βίντεο + Φώτο)

25 Ιανουαρίου 2017 17:11

Η Πάρος μετρά πια τις πληγές της από τη χθεσινή (Τρίτη 24 Ιανουαρίου) ισχυρή νεροποντή που έπληξε κατά τις βραδινές ώρες με σφοδρότητα ολόκληρο το νησί.

Ο δυνατός καταρράκτης βροχόπτωσης που έπεσε την Πάρο μαστιγώνοντας ανελέητα το ήδη κορεσμένο από νερό έδαφος - καθώς το φαινόμενο είχε ξεκινήσει ήδη με μικρότερη ένταση από προχθές (Δευτέρα 23 Ιανουαρίου) - έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντας πίσω του καταστροφές στις περισσότερες περιοχές του νησιού. Ζημιές καταγράφονται στην περιοχή του Μώλου και στον Πρόδρομο με την υπερχείλιση ποταμών ενώ η περιοχή που επλήγη περισσότερο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι ο Λογαράς, καθώς στην περιοχή πλημμύρισαν οικίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Εκτενείς ζημιές καταγράφονται σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς την παραλία του Λογαρά. Σε ορισμένα μάλιστα σημεία το οδόστρωμα έχει δυστυχώς καταστραφεί ολοσχερώς.

Μώλος


Πρόδρομος

Λογαράς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos