Ένταξη του Γυμνασίου Πάρου στο πρόγραμμα Erasmus+

03 Οκτωβρίου 2017 15:11

Πριν από δύο χρόνια με την βοήθεια χορηγών το σχολείο μας απέκτησε ένα μεταφερόμενο εργαστήριο με tablets. Η ενσωμάτωση του στην εκπαιδευτική διαδικασία έγινε σε ικανοποιητικό βαθμό αφού χρησιμοποιήθηκε σε περισσότερες από 500 διδακτικές ώρες βελτιώνοντας σημαντικά τα μαθησιακά αποτελέσματα.

Η προσπάθεια για την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων και μέσων διδασκαλίας συνεχίζεται και με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας με το σχέδιο του «tablets και τεχνολογία στην εκπαίδευση – μια νέα παιδαγωγική προσέγγιση» εντάχθηκε στη δράση ΚΑ101 – Κινητικότητα προσωπικού σχολικής εκπαίδευσης του προγράμματος Erasmus+ το οποίο επιχορηγείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στα πλαίσια αυτής της δράσης τέσσερις εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Φιλανδία την άνοιξη του 2018. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα μεταφέρουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν από τα σεμινάρια αλλά και τις επαφές με τους ευρωπαίους συναδέλφους τους που θα βρίσκονται εκεί, στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου και στην ευρύτερη τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.

Ελπίζουμε ότι η υλοποίηση του προγράμματος θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας και θα βοηθήσει στην προώθηση του σχεδίου μας για την δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου παρά τα μεγάλα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων και τον περιορισμό των διαθέσιμων πόρων.
Ο Δ/ντης
Δρόσος Ιωάννης ΠΕ 12.04

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos