Μ. Παρασκευή 6/4/2018 στα Μάρμαρα Πάρου: Εκεί όπου οι συγκινητικές Αναπαραστάσεις σκηνών του Θείου Δράματος έχουν μοναδικό χρώμα… (Βίντεο)

23 Μαρτίου 2018 18:06

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και τα Μάρμαρα της Πάρου προετοιμάζονται για την παρουσίαση του πλέον ευλαβούς και κατανυκτικού δρωμένου που θα λάβει χώρα εκεί και δεν είναι άλλο από τις Αναπαραστάσεις σκηνών του Θείου Δράματος.

Την πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Χριστιανοσύνης, την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου, όσοι βρεθούν στα Μάρμαρα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδικά κατανυκτική εμπειρία η οποία θα εκτυλιχθεί κατά την Περιφορά του Επιταφίου στο χωριό.

Ολοζώντανα και σχεδόν θεατρικά, οι πιστοί θα παρακολουθήσουν θρησκευτικές σκηνές των Θείων Παθών να δραματοποιούνται ενώπιών τους κορυφώνοντας την ιερότητα των στιγμών την πιο θλιβερή ημέρα του χρόνου για τον χριστιανικό κόσμο.

Με απόλυτο σεβασμό και ένθερμη πίστη, το θρησκευτικό δρώμενο των Μαρμάρων ξεχωρίζει κάθε χρόνο με το μοναδικά ζωντανό αναπαραστατικό χαρακτήρα του και την εξαιρετική παρουσίασή του.

Είναι πραγματικά εμπειρία ζωής να βρεθεί κανείς στα Μάρμαρα την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου για να βιώσει βαθιά και αλησμόνητα το δρώμενο των Αναπαραστάσεων που κορυφώνει το θρησκευτικό συναίσθημα και συγκινεί τους πιστούς της Πάρου αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που αποζητούν να ζήσουν μια διαφορετική ευλαβική εμπειρία με μοναδικά παραδοσιακό χρώμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos