Οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης στο κεντρικότερο πάρκινγκ της Παροικίας Πάρου

30 Μαρτίου 2018 20:38

Οριοθετημένες θα είναι εφεξής οι θέσεις στάθμευσης των οχημάτων στο πάρκινγκ P3 (Γράβαρη) που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.


Μετά τη διαγράμμιση που πραγματοποιήθηκε και η οποία θα ορίζει την κάθε θέση στάθμευσης μέσα στο πάρκινγκ, η χαώδης εικόνα που παρουσίαζε ο χώρος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας μάλλον θα εκλείψει. Οι νέες οριοθετημένες θέσεις είναι περίπου 125.

Η παρέμβαση αυτή, είναι βεβαίως προς όφελος της ασφάλειας και της ομαλότητας του χώρου ο οποίος καθίστατο σχεδόν άναρχος και εν πολλοίς επικίνδυνος μέχρι σήμερα, εξαιτίας της εκεί ανεξέλεγκτης ελεύθερης στάθμευσης.

Ενόψει μάλιστα των ημερών του Πάσχα και της επερχόμενης τουριστικής σεζόν, οπότε και η Παροικία θα κατακλυστεί από χιλιάδες επισκέπτες, η ομαλοποίηση της εικόνας και η τάξη του χώρου είναι ζητούμενο μιας εύρυθμης διαχείρισης του συγκεκριμένου πάρκινγκ.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το πρακτικό όφελος της διευκόλυνσης των οδηγών στη στάθμευση των οχημάτων τους. Οι προκαθορισμένες θέσεις πρόκειται να λειτουργήσουν υπέρ της εξοικονόμησης χρόνου και του περιορισμού των άσκοπων προσπαθειών των οδηγών να παρκάρουν στο εν λόγω κεντρικό πάρκινγκ, κάτι που φυσικά θα μειώσει την ηχορύπανση και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην περιοχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos