Κοντά σας σε ολόκληρη την Πάρο: Τροφοδοσία καυσίμου και όχι μόνο, γρήγορα και αξιόπιστα!

10 Ιουλίου 2018 14:54

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΚΟ - BP ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ είναι κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε στην Πάρο!

Το όνομα Σγαρδέλης με παρουσία σχεδόν 40 χρόνων στο χώρο της λιανικής πώλησης καυσίμων, είναι συνώνυμο της εξυπηρέτησης των πελατών, με μοναδικό στόχο τον άρτιο ανεφοδιασμό και τη φροντίδα των οχημάτων των πελατών της και την κορυφαία γκάμα καυσίμων νέας γενιάς ΕΚΟ και ΒΡ, καθώς και όλες τις μεγάλες εταιρείες λιπαντικών και ειδών περιποίησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

 

Με τα βυτία που διαθέτουμε είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για ανεφοδιασμό εκτός πρατηρίου όλες τις μέρες του χρόνου, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Μέσω της συνεργασίας των εταιρειών μας με τις τράπεζες ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ και EUROBANK, οι κάτοχοι των αντίστοιχων καρτών απολαμβάνουν τα προνόμια που κάθε μια ξεχωριστά δίνει στους πελάτες της και πελάτες μας, (Alpha Bonus, επιστροφή 3% Eurobank, G4more Εθνικής Τράπεζας).

ΚΑΥΣΙΜΑ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Τα πρατήριά μας ανήκουν στο μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο καυσίμων, εφοδιάζοντας τους πελάτες μας με τα κορυφαία καύσιμα της ΕΚΟ - BP όπως, 95 ECONOMY, Racing 100, DIESEK ECONOMY, DIESEL Avio και θέρμανση ΕΚΟ.
Στο πρατήριό μας στη Νάουσα, λειτουργεί επίσης αυτόματος πωλητής καυσίμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Στο χώρο των λιπαντικών έχουμε τη μεγαλύτερη γκάμα όλων των εταιρειών, όπως Aral, BP, Castrol, Shell, Wyrth και άλλες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ - ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας για τη φροντίδα των οχημάτων τους, εκτός από καύσιμα, παρέχουμε υπηρεσίες όπως πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά φροντίδας και περιποίησης και ειδικά την πλήρη γκάμα των ασυναγώνιστων προϊόντων της Wyrth, της κορυφαίας εταιρείας στο είδος της.

Διαθέτουμε βυτία για τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης (για το σπίτι), κίνησης και βενζίνης.

Για τα σκάφη αναψυχής, γίνεται ανεφοδιασμός καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλο το χρόνο, σε όποιο σημείο μας ζητηθεί, άμεσα και με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών. Επίσης στο Μίνι Market που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε είδη οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης και πολλά άλλα είδη σε πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos