Εικόνες Αυγούστου στα μέσα Ιουλίου στη Νάουσα Πάρου!

15 Ιουλίου 2018 14:50

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα σοκάκια και κυρίως στο λιμανάκι της Νάουσας από τον πολύ κόσμο που κατακλύζει κάθε βράδυ τον οικισμό. Οι εικόνες της κοσμοπλημμύρας θυμίζουν την Αυγουστιάτικη κορύφωση του τουριστικού κύματος, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Ιουλίου!

Καρφίτσα δεν πέφτει από την ώρα που φθάνει το σούρουπο στα περίφημα καταστήματα εστίασης γύρω από το λιμανάκι, όπου πλήθος κόσμου απολαμβάνει κάθε βράδυ ολόφρεσκα ψαρικά μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στα αραγμένα ψαροκάικα πλάι στη θάλασσα.


Αν από τώρα η Νάουσα είναι ασφυκτικά γεμάτη, αναρωτιέται κανείς τι πρόκειται να συμβεί κατά τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα η τουριστική κίνηση του οποίου παραδοσιακά φθάνει στο ζενίθ της και ξεπερνά κατά πολύ κάθε προηγούμενη περίοδο!
Με δεδομένο ότι κάθε χρόνο, κατά τα τελευταία ιδίως έτη, η θερινή κίνηση στην Πάρο αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, η κοσμοπλημμύρα που παρατηρείται αυτή την εποχή στη φημισμένη κοσμοπολίτισσα Νάουσα είναι μεν εν πολλοίς αναμενόμενη, ωστόσο το να βιώνει κανείς το κλίμα του Αυγούστου ενώ βρισκομαστε στα μέσα Ιουλίου, προκαλεί αν μη τι άλλο ευχάριστη έκπληξη!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos