Πάρος: Απίστευτο μποτιλιάρισμα, στον Περιφερειακό της Παροικίας! 13 λεπτά για ένα χιλιόμετρο

16 Ιουλίου 2018 14:17

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών που διασχίζουν τον Περιφερειακό της Παροικίας.

Αν μπορούν να τον διασχίσουν δηλαδή, καθώς ουρά χιλιομέτρου από οχήματα παραμένουν για ώρα ακινητοποημένα, κολλημένα στην κίνηση εξαιτίας του μεγάλου μποτιλιαρίσματος που παρατηρείται στην περιοχή.
Και δυστυχώς δεν μιλάμε μόνο για τις ώρες αιχμής, όταν δηλαδή πλοία βρίσκονται στο λιμάνι και ως αποτέλεσμα η κίνηση αυξάνεται.

Βρεθήκαμε στις 10:00 το πρωί, ώρα δηλαδή υποτονικής κίνησης στον Περιφερειακό και διαπιστώσαμε ότι από το ΕΦΚΑ ( πρώην ΙΚΑ) μέχρι τη διασταύρωση του Γκίκα υπήρχε ουρά ενός περίπου χιλιομέτρου από αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να χρειαστούμε 13 περίπου λεπτά για να καλύψουμε την απόσταση!

Και αυτό στις 10 το πρωί, πριν την άφιξη πλοίων και καθώς βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, εποχή δηλαδή που δεν έχει κορυφωθεί ακόμα η τουριστική κίνηση.
Τι θα γίνει άραγε τον Αύγουστο και μάλιστα κατά τις ώρες αιχμής;

Το ερώτημα ασφαλώς είναι ρητορικό καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το κυκλοφοριακό χάος του Περιφερειακού δεν επιλύεται μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο οπότε και θα μπει ο Αύγουστος.
Δυστυχώς, το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα ταλανίζει παριανούς και τουρίστες και τείνει να γίνει χρονίζουσα πληγή για τον οικισμό της Παροικίας...

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos