Μοναδικά οφέλη για εσάς με το εξουσιοδοτημένο service Miele σε Πάρο και Αντίπαρο

19 Ιουλίου 2018 22:05

Η επιλογή μιας συσκευής Miele είναι μια σχέση ζωής.


Σας συνοδεύει, σας διευκολύνει, σας χαρίζει στιγμές χαράς, ηρεμίας, ευεξίας, φρεσκάδας. Η σχέση με την Miele δεν ξεκινάει και τελειώνει με την αγορά της συσκευής. Αρχή της εταιρείας και της υπόσχεσής μας είναι το «Πάντα καλύτερα» και να παρέχουμε ένα άρτιο after sales service, για να νιώθετε κι εσείς ότι ανά πάσα στιγμή έχετε έναν δυνατό σύμμαχο που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να σας προσφέρει πολύ περισσότερα από τα προσδοκώμενα.

Με στόχο την ποιοτική και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα σημαντικά οφέλη που αποκομίζετε από τη χρήση του εξουσιοδοτημένου Miele service. Η επισκευή από τους εξειδικευμένους και τεχνικά άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών σας παρέχουν τη διασφάλιση για μακροβιότητα και εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας ώστε να είστε ξέγνοιαστοι ότι θα παραμείνουν όπως στην αρχή για πολλά χρόνια.

Άμεση ανταπόκριση: Στις υπηρεσίες service περιλαμβάνεται η άμεση απόκριση για την αντιμετώπιση βλάβης, ο έλεγχος για φθαρμένα εξαρτήματα και κατόπιν συμφωνίας με τον
πελάτη, η προληπτική αντικατάστασή τους για την αποφυγή μελλοντικής επισκευής.

Συντήρηση και φροντίδα: Μόνο το εξουσιοδοτημένο service της Miele διαθέτει τις
απαιτούμενες γνώσεις για να ολοκληρώσει άρτια και με επαγγελματισμό την οποιαδήποτε επισκευή. Παράλληλα, με τους περιοδικούς ελέγχους και τα συμβόλαια συντήρησης που μπορούμε να σας προσφέρουμε, γίνεται αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής σας ώστε να παραμένει πάντα επίκαιρη, αποδοτική και με χαμηλές καταναλώσεις. Στη Miele θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας και καθαρισμού των συσκευών σας καθώς και απορρυπαντικών που εγγυώνται πάντα κορυφαία αποτελέσματα και προστατεύουν τη συσκευή αλλά και τον ιματισμό σας.

Εγγύηση 2 έτη: Σε περίπτωση επισκευής η ΜΗΛΕ σας παρέχει εγγύηση 2 ετών στα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν, εφόσον αυτό έλαβε χώρα από το επίσημο τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών διασφαλίζει τη μακροβιότητα της συσκευής σας και σε εσάς την ξεγνοιασιά για την τέλεια λειτουργία της.

Η δέσμευσή μας είναι "ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" και με τη Miele είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη!

Ο δικός σας συνεργάτης για άμεση εξυπηρέτηση!
Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε, το μοναδικό εξουσιοδοτημένο Miele Service σε Πάρο και Αντίπαρο βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΑΡΟΣ
ΠΑΡΟΣ MIELE BOUTIQUE: Περιφερειακός Παροικιάς Νάουσας, Θέση Ξηροπόταμος, 84401 Νάουσα, ΚΙΝΗΤΟ: 6973392153, ΤΗΛ: 22840 28611, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos