Ξετρελαμένος με τον "παράδεισο" που λέγεται Αντίπαρος ο χολυγουντιανός σταρ Μάθιου Μακόναχι!

19 Σεπτεμβρίου 2018 20:56

Δεν είναι λίγοι οι χολυγουντιανοί αστέρες που "ψηφίζουν" κάθε καλοκαίρι Αντίπαρο για τις διακοπές τους! Άλλοτε ινκόγνιτο άλλες φορές φανερά, έχουν θεαθεί να κάνουν τις βουτιές και τις βόλτες τους στο μικρό νησί για το οποίο δηλώνουν τη λατρεία τους σε κάθε ευκαιρία!

Ένας ακόμη χολυγουντιανός σταρ διεθνούς φήμης, πέρασε τις οικογενειακές διακοπές του φέτος στην Αντίπαρο. Ο Μάθιου Μακόναχι, η σύζυγός του Καμίλα Άλβες και τα παιδιά τους, απόλαυσαν τρεις εβδομάδες διακοπών στο νησί από το οποίο όπως δήλωσαν δεν ήθελαν να φύγουν, γι΄αυτό και παρέτειναν την παραμονή τους εκεί για μια εβδομάδα ακόμη!

Ξετρελαμένος δήλωσε ο σταρ, μιλώντας σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, με τις ομορφιές της Αντιπάρου χαρακτηρίζοντας το νησί πανέμορφο, φιλόξενο παράδεισο επί γης, με υπέροχα νερά και φιλικά φυσικά στοιχεία! Ο Μάθιου Μακόναχι, εκθέτοντας σε διθυραμβικούς τόνους τη λατρεία του για την Αντίπαρο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μοναδική ομορφιά των Κυκλάδων καθώς με βάση το αγαπημένο του νησί, επισκέφθηκε και άλλα Κυκλαδονήσια τα οποία τον μάγεψαν επίσης και τον έκαναν να ερωτευθεί τις ομορφιές τους!

Φαίνεται πως το χολυγουντιανό "άρωμα" της Αντιπάρου καλά κρατεί όσο και η τεράστια, ζωντανή προβολή του μικρού νησιού στο διεθνές κοινό, διαμέσου των διάσημων παγκοσμίως προσωπικοτήτων που δηλώνουν απερίφραστα ξετρελαμένοι με αυτό!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos