Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο αγαπημένος ιερέας Ιερού Ναού του Άσπρου Χωριού...

11 Οκτωβρίου 2018 15:06

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε στην Πάρο και ιδιαίτερα στο Άσπρο Χωριό και στην Αγκαιριά η είδηση του τραγικού θανάτου στην άσφαλτο του 50χρονου εφημέριου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού, πατρός Αθανάσιου Κυδωνιέως.


Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος ιερέας το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, στην επαρχιακή οδό Παροικίας – Αγκαιριάς, λίγο πριν τα μεσάνυχτα συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 26χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα τον θάνατο του ιερέα.

Ενός ιερέα ιδιαιτέρως αγαπητού στην τοπική κοινωνία του Άσπρου Χωριού αλλά και της Αγκαιριάς όπου και κατοικούσε, ο οποίος τιμούσε την ιεροσύνη και ήταν πάντοτε πρόθυμος να προσφέρει την αρωγή του στο ποίμνιό του και σε όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του Άσπρου Χωριού και της Αγκαιριάς από τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους εφημέριου δεν έχουν λόγια να εκφράσουν την οδύνη τους. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον πατέρα Αθανάσιο που δυστυχώς «έφυγε» τόσο πρόωρα από κοντά τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του Άσπρου Χωριού στις 12:30 και η ταφή θα γίνει στην Αγκαιριά.
Το psts.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr