Έ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Πάρου: Επέκταση του ωραρίου της Δημοτικής συγκοινωνίας

02 Νοεμβρίου 2018 20:41

Σχετικά με το έγγραφο μας με αρ. πρ. 62/20-9-2017 που αφορούσε για «Μέτρα Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων» και γενικότερα προτάσεις μας, για ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, επανερχόμαστε για να επισημάνουμε ως επιτακτική ανάγκη, την «Επέκταση του ωραρίου της δημοτικής συγκοινωνίας» τις απογευματινές ώρες, στην Παροικιά.


Καθημερινά σε όλους τους δρόμους της Παροικιάς κυκλοφορούν εκατοντάδες παιδιά (μαθητές, αθλητές) κάθε ηλικίας για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν σε φροντιστήρια, γυμναστήρια, γήπεδα, σχολές μουσικής, χορού, καλλιτεχνικών, κ.α.
Σε αυτούς τους πολυσύχναστους δρόμους, χωρίς την ύπαρξη πεζοδρομίων και με φωτισμό που δεν είναι επαρκής, κυκλοφορούν τα παιδιά μας με κίνδυνο την ζωή τους.

Μέχρι λοιπόν η Παροικιά, να γίνει μια ασφαλή πόλη, απαιτείται η λήψη επιπλέον προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών – πολιτών γενικότερα.

Στη περίπτωση αυτή θεωρούμε ότι η επέκταση του ωραρίου της δημοτικής συγκοινωνίας τις απογευματινές ώρες, θα προσφέρει μια ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και θα μειωθεί η άσκοπη κίνηση τροχοφόρων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos