Μέτρια βροχόπτωση στην Πάρο μετά από πολύμηνη ανομβρία.... Δείτε τα στοιχεία

19 Νοεμβρίου 2018 18:12

Έβρεξε στην Πάρο το τριήμερο 16 – 18 Νοεμβρίου ωστόσο η βροχή που έπεσε στο νησί δεν ήταν όσο μεγάλη αναμενόταν και προβλεπόταν, παρά ταύτα ήταν καλοδεχούμενη και ευεργετική.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ο υετός που καταγράφηκε ανέρχεται στα 15,6 χιλιοστά.

Ποσότητα ασφαλώς μη επαρκής καθώς η Πάρος πλήττεται τα τελευταία χρόνια από παρατεταμένες περιόδους ανομβρίας που συνεχίστηκαν και μέσα στο 2018, δεδομένου ότι στο νησί είχε να σημειωθεί βροχόπτωση από τον μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

140,6 χιλιοστά ήταν ο υετός που σημειώθηκε από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι σήμερα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι περισσότερες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τον χειμώνα μέχρι το τέλος της άνοιξης του έτους, με πενιχρές ποσότητες νερού μέσα στο φθινόπωρο που μόλις μας πέρασε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos