«Δρόμοι Ελευθερίας 2018»: H Αλυκή της Πάρου τίμησε την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

25 Νοεμβρίου 2018 18:21

Με μια αθλητική εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος μικροί μαθητές και μαθήτριες της Πάρου, τίμησε το νησί την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


ΟΙ αθλητικοί αγώνες υπό τον τίτλο «Δρόμοι Ελευθερίας 2018» διοργανώθηκαν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς και διεξήχθησαν στο Γήπεδο της Αλυκής το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, μετά την αναβολή του αρχικού τους προγραμματισμού για τις 18 Νοεμβρίου λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στην Αλυκή για να εμψυχώσει την αθλητική προσπάθεια των νιάτων της Πάρου, οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν σε πνεύμα άμιλλας με τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών να δίνει τον τόνο στην όμορφη εκδήλωση.
Μια εκδήλωση – φόρο τιμής στους αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία στους οποίους πρωτοστάτησαν τα νιάτα της πατρίδας μας 45 χρόνια πριν γράφοντας μια από τις λαμπρότερες σελίδες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos