Στο πόδι το Blue Star Delos! Το «Ρεσιτάλ» που ξεσήκωσε τους ταξιδιώτες! (Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2018 17:25

Μια αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής ήταν ικανή να σηκώσει στο πόδι ένα ολόκληρο πλοίο! Το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου που σκόρπιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας της Πάρου, έκανε αναπάντεχα μια στάση - έκπληξη στο λιμάνι του νησιού την ώρα που το πλοίο Blue Star Delos βρισκόταν δεμένο εκεί, λίγο πριν αναχωρήσει για τον προορισμό του!

Οι μουσικοί απροσχεδίαστα, όλοι μαζί και χωρίς δεύτερη σκέψη, ανέβηκαν ξαφνικά στο πλοίο και το διέσχισαν ολόκληρο παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών! Επικράτησε πανδαιμόνιο! Άφωνοι οι τουρίστες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Κινέζοι, ύψωσαν κινητά και κάμερες για να απαθανατίσουν τις στιγμές του ιδιότυπου αυτού «ρεσιτάλ»! Ενθουσιασμένοι με το απρόσμενο happening δεν σταμάτησαν να χαμογελούν με τη διάθεση ανεβασμένη!

Γιατί οι πιο όμορφες στιγμές, είναι αυτές που έρχονται με αυθόρμητες πρωτοβουλίες σαν αυτή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πάρου!

Λάβε μέρος και κέρδισε μοναδικά αγνά προϊόντα από τον ΑΣ. Πάρου

Οι ταξιδιώτες, κυρίως οι ξένοι, το διασκέδασαν δεόντως, παίρνοντας μια καλή και αρκούντως πρωτότυπη γεύση από Ελληνικά Χριστούγεννα μετά...μουσικής, πάνω σε ένα πλοίο της γραμμής, μέσα στο λιμάνι της Πάρου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos