Νέα δημοσκόπηση του psts.gr για τις Υποδομές της Πάρου... Οι Υποδομές του νησιού θέμα κορυφαίας προτεραιότητας για τους παριανούς!

10 Δεκεμβρίου 2018 21:20

Αισθανόμαστε την ανάγκη, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλες και όλους τους πολίτες της Πάρου που πήραν μέρος στη Μεγάλη Δημοσκόπηση του psts.gr με θέμα τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο νησί.


Η μεγάλη συμμετοχή, έδωσε λόγο και φωνή στο εκλογικό σώμα της Πάρου να εκφραστεί ελεύθερα και αδέσμευτα και κυρίως εξασφάλισε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων πάνω σε θέματα που συνδέονται άμεσα με τα δημοτικά τεκταινόμενα και αφορούν το παρόν και το μέλλον του νησιού.

Σημειώνεται ότι η μεθοδολογία εξαγωγής αποτελεσμάτων που χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη Μεγάλη Δημοσκόπηση - όπως άλλωστε και σε όλες τις δημοσκοπήσεις του psts.gr - ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη που είχε χρησιμοποιηθεί και στις δύο δημοσκοπήσεις που διεξήγαγε η ηλεκτρονική εφημερίδα το 2014, λίγο πριν από τις τότε δημοτικές εκλογές.

Υπενθυμίζουμε, ότι τότε είχαν προβλεφθεί με ακρίβεια - και μικρή απόκλιση στα όρια του στατιστικού λάθους - τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου και δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2014 στην Πάρο, επαληθεύοντας απόλυτα το κύρος των δημοσκοπήσεων του psts.gr.

Με βάση λοιπόν τα ευρήματα της πρόσφατης Μεγάλης Δημοσκόπησης, θέμα κορυφαίας προτεραιότητας στα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων που θα λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές του 2019, θεωρείται από τον κόσμο της Πάρου, το ζήτημα των υποδομών του νησιού.
Το παριανό εκλογικό σώμα θα ψήφιζε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με κριτήριο την προτεραιότητα που θα έδιναν οι δημοτικοί συνδυασμοί σε έργα υποδομής.

Σε νέα λοιπόν, διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξάγει το psts.gr, οι πολίτες της Πάρου καλούνται να μας πουν τις απόψεις τους για συγκεκριμένα έργα υποδομής στο νησί. Σε ποια έργα δίνουν προτεραιότητα, συμφωνούν ή διαφωνούν με συγκεκριμένα έργα που έχουν δρομολογηθεί η πρόκειται να γίνουν, πιστεύουν ότι κάποια από αυτά θα ωφελήσουν ή θα βλάψουν το νησί;

Πάρτε μέρος στη νέα δημοσκόπηση του psts.gr και δώστε φωνή στις απόψεις σας!

Η γνώμη σας ως πολιτών μετράει και προωθεί τις εξελίξεις για ζητήματα που αφορούν άμεσα το παρόν και το μέλλον της Πάρου!

 




 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos