Δημοσκόπηση του psts.gr με θέμα τα έργα Υποδομής στην Πάρο: Ας ακούσουμε τους πολίτες...

31 Δεκεμβρίου 2018 14:27

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το psts.gr και είχε ως θέμα την καταγραφή των απόψεων των πολιτών της Πάρου σχετικά με τα έργα Υποδομής στο νησί.


Με βάση τα αποτελέσματα Μεγάλης Δημοσκόπησης που διεξήγαγε το psts.gr προ διμήνου με θέμα τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Πάρο, η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών του νησιού, δήλωσε ότι το κορυφαίο κριτήριο επιλογής της δημοτικής παράταξης που θα ψηφίσουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019, θα είναι η προτεραιότητα που θα δίνουν οι δημοτικοί συνδυασμοί στα έργα Υποδομής του νησιού.

Στην παρούσα τελευταία Δημοσκόπηση με θέμα τις Υποδομές, η κοινωνία της Πάρου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν συγκεκριμένα έργα Υποδομής. Σε ποια δίνουν οι πολίτες προτεραιότητα, συμφωνούν ή διαφωνούν με έργα που έχουν δρομολογηθεί ή πρόκειται να γίνουν στο νησί, πιστεύουν ότι κάποια από αυτά θα ωφελήσουν ή θα βλάψουν τελικά την Πάρο;

Τα δημοσκοπικά ευρήματα, που θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες, ίσως μας εκπλήξουν, γεγονός είναι πάντως ότι αποτελούν την ελεύθερη και αδέσμευτη έκφραση της φωνής των πολιτών της Πάρου.

Καταγράφουν πιστά τον παλμό της κοινωνίας, το σφυγμό της προσδοκίας της για το παρόν και το μέλλον του νησιού πάνω σε ένα ζήτημα που συνδέεται άμεσα τόσο με την ευημερία όσο και με την καθημερινότητα της ζωής των παριανών. Μείνετε στο psts.gr! Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης «έρχονται»…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos