Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παριανά» ψάρια γεύτηκε η Μέρκελ στο δείπνο με τον Τσίπρα!

12 Ιανουαρίου 2019 20:00

Όλα έγιναν όπως τα επιθυμούσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κατά την διήμερη επίσημη επίσκεψή της στην Αθήνα! Πέρα από το πρόγραμμα των επαφών και συνομιλιών της με πολιτειακούς και πολιτικούς Έλληνες αξιωματούχους, απόλαυσε και εξαιρετικές στιγμές χαλάρωσης στις οποίες έζησε το τι εστί ελληνική φιλοξενία!


Το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου, η Γερμανίδα καγκελάριος απόλαυσε στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν της ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ένα μενού παραδοσιακών ελληνικών θαλασσινών γεύσεων με... άρωμα Πάρου! Η κα. Μέρκελ, είχε εκφράσει την επιθυμία για ένα ελληνικό δείπνο με θαλασσινά κάπου ήσυχα, και η επιθυμία της έγινε πράξη!

Συνέφαγαν με τον Πρωθυπουργό στο εστιατόριο «Πανόραμα» στη γειτονιά του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά με την μαγευτική θέα! Εκείνη απλή και καταδεχτική ενθουσιάστηκε με την τοποθεσία και τις νοστιμιές του δείπνου που περιελάμβανε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και καλαμάρι!

Μεταξύ των τριών προμηθευτών του εστιατορίου σε ψαρικά για το σημαντικό αυτό δείπνο - σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο piraeuspress.gr o κ. Παράσχος Μανιουδάκης ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πανόραμα» - ήταν και το ιχθυοπωλείο «Η ΠΑΡΟΣ» στο Λιμάνι ιδιοκτησίας του κ. Εμμανουήλ Δραγάτση!

Πήρε λοιπόν και γεύση από... Πάρο, ανάμεσα στα άλλα, η σιδηρά κυρία της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr