Έρχεται το ταχύπλοο Golden Express στις Κυκλάδες με διανυκτέρευση στην Πάρο...

13 Ιανουαρίου 2019 19:55

Ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά ταχύπλοα πλοία με δυνατότητα μεταφοράς 900 επιβατών και εκατοντάδων οχημάτων, δρομολογείται από την άνοιξη του 2019 στις γραμμές των Κυκλάδων με λιμάνι αναχώρησης τη Ραφήνα.

Το πλοίο που ναυπηγήθηκε το 1998 και θα το διαχειρίζονται από κοινού η Golden Star Ferries και η Fast Ferries, κατέπλευσε σε ελληνικά νερά ρυμουλκούμενο από το λιμάνι Las Palmas των Καναρίων Νήσων.

Θα εκτελεί καθημερινά κυκλικά δρομολόγια συνδέοντας τα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ τους και με το λιμάνι της Ραφήνας. Από τις 23/5/2019 μέχρι τις 9/6/2019 και από τις 9/9/2019 έως τις 6/10/2019 το πλοίο θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ραφήνα - Σύρος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος και θα διανυκτερεύει στην Πάρο μέχρι την αναχώρησή του το επόμενο πρωί.

Κατά την υψηλή τουριστική σεζόν του καλοκαιριού, το πλοίο θα τοποθετηθεί στη γραμμή Ραφήνα – Σύρος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Κουφονήσι – Αμοργός.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos