Παντρεύεται στην Πάρο ο «Μανώλης του Παππά» -Την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη

07 Φεβρουαρίου 2019 13:05

Έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την καλή του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στενός φίλος του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης, ο «Μανόλο του Παππά» όπως ήταν γνωστός στην αγορά.


Ο Μανώλης Πετσίτης που ήρθε στην επικαιρότητα όταν έγιναν γνωστές οι απίστευτες απολαβές του, ειδικά από τον καταδικασμένο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ετοιμάζεται να έρθει εις γάμου κοινωνία με την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη, η οποία έχει ανεβάσει στα social media πολλές φωτογραφίες από τον έρωτά τους.

Υπευνθυμίζεται ότι ο Μανώλης Πετσίτης έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα όταν απεκαλύφθη ότι χάρη στις διασυνδέσεις του με το σύστημα του Μαξίμου μετατράπηκε από απλός υπάλληλος σε πιτσαρία σε μεγαλοστέλεχος πολλών εταιρειών και συνομιλητής ισχυρών επιχειρηματιών με μεγάλα συμβόλαια και απολαβές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Μόνο το 2017 η ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, για παράδειγμα, αναπροσάρμοσε κατά 65% τις απολαβές του και από 72.693 ευρώ το 2016 έλαβε το 2017 από την Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ΑΒΕΕ συνολικά 128.500 ευρώ.

Για αυτές ακριβώς τις δραστηριότητές του έχει άλλωστε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του, ειδικά στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Μανώλης Πετσίτης και η Βίκυ Καρνέζη θα παντρευτούν το καλοκαίρι του 2019 και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο γάμος αναμένεται να γίνει στην Πάρο, απ' όπου κατάγεται η νύφη, με κουμπάρα την επίσης τραγουδίστρια Έρη Ζώρα.

www.efimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos