Πακτωλός χρημάτων για λιμενικά έργα σε νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων και η Πάρος!

07 Φεβρουαρίου 2019 17:30

Ημερίδα έλαβε χώρα πρόσφατα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή κρατικών και άλλων αρμόδιων φορέων αλλά και εκπροσώπων λιμένων της χώρας, με θέμα την ενημέρωση των Φορέων Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων σχετικά με πρόσκληση του Connecting Europe Facility για τη χρηματοδότηση μελετών και έργων που αφορούν σε 20 λιμάνια της χώρας.


Μεταξύ των 20 ελληνικών λιμανιών, 5 είναι Κυκλαδικά (Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Σύρος)! Και η Πάρος δηλαδή συγκαταλέγεται ανάμεσα στα υπό χρηματοδότηση λιμάνια!

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης αγγίζει τα 100.000.000 (εκατό εκατομμύρια) ευρώ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής στις 24/4/2019.

Τεράστια είναι επομένως η σπουδαιότητα της πρόσκλησης για την δρομολόγηση υλοποίησης λιμενικών αναπτυξιακών έργων υποδομής στα 5 προαναφερόμενα Κυκλαδονήσια και στην Πάρο φυσικά.

Οι υπεύθυνοι φορείς Διαχείρισης και Ανάπτυξης Λιμένων των νησιών, οφείλουν να αξιοποιήσουν την τεράστια προσφερόμενη ευκαιρία χρηματοδότησης για έργα που κρίνεται ότι είναι αναγκαία για την περαιτέρω ανάπτυξη των λιμενικών εγκαταστάσεων στα 5 νησιά των Κυκλάδων και φυσικά στην Πάρο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos