"Μπλόκο" στη δημοσίευση των εφημεριών του ΠΠΙ Αντιπάρου

31 Μαρτίου 2019 14:37

Δημοσιεύουμε την επιστολή που λάβαμε από τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Υ Πάρου

Σας ενημερώνουμε, ότι κατά την 19/3/2019 συνεδρίαση της Διοικούσης Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου, αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτό το από 19/3/2019 (αρ. πρωτ 214/26-3-2019) γραπτό αίτημα του Ιατρού κ. Σκούρτη το οποίο απευθύνονταν στον Πρόεδρο της ΔΕ κ Λάβδα και αφορούσε την ανάρτηση των εφημεριών του ΠΠΙ Αντιπάρου στο διαδίκτυο από τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΚΥ Πάρου κ. Τζανίδη.

Έτσι στο εξής, οι κάτοικοι της Αντιπάρου, στην περίπτωση ανάγκης, θα τηλεφωνούν όλο το εικοσιτετράωρο στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥ (τηλ 2284360000) και μέσω του υπαλλήλου του θυρωρείου θα ενημερώνονται ποιος Ιατρός εφημερεύει στην Αντίπαρο και πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Στην εν λόγω συνεδρίαση, ο Επιστημονικός Διευθυντής είχε διαφορετική άποψη και μειοψήφησε.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την μέχρι και σήμερα συνεργασία σας και την ανάρτηση των προγραμμάτων του ΠΠΙ στις ιστοσελίδες σας.

Ο ΕΔ
Τζανίδης Γεώργιος

ΠΑΡΟΣ 31-3-2019

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos