Πάρος: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Α.Ο Πάρου. Εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων στον Πανναξιακό…

18 Απριλίου 2019 03:56

Ένα δυνατό ποδοσφαιρικό ματς ημιτελικού για το Κύπελλο Κυκλάδων μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανναξιακού διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Παροικίας στην Πάρο.

Οι φιλοξενούμενοι ναξιώτες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της γηπεδούχου παριανής ομάδας κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 0 – 2. Η ομάδα του Πανναξιακού, δυναμική και καλύτερη τηρουμένων των αναλογιών από την ομάδα του Α.Ο. Πάρου, πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό το προσεχές Σάββατο στη Σύρο.

Ωστόσο, η παριανή ομάδα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες αγωνίστηκε με σθένος μέχρι τέλους αφού λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς προσπάθησε να ισοφαρίσει το γκολ των Ναξιωτών που είχε προηγηθεί. Δέκα λεπτά όμως περίπου πριν το 90΄, οι ναξιώτες έβαλαν το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί το «όνειρο» του τελικού για τους παριανούς έσβησε.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον όμορφο αγώνα και ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πάρου για την ωραία τους προσπάθεια!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos