Πασχαλινές εκδηλώσεις στο Άσπρο Χωριό Πάρου

20 Απριλίου 2019 16:18

Πλούσιες θα είναι οι φετινές Πασχαλινές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Άσπρο Χωριό. Ο δραστήριος πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά.


Το παζάρι θα είναι ανοικτό ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα (Κυριακή των Βαϊων 21/4 έως και την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής 3/5, εκτός από την Κυριακή του Πάσχα) και θα λειτουργήσει στην αίθουσα δίπλα από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής πρωινές ώρες 10:00 – 13:00 και απογευματινές ώρες 17:00 – 20:00.

Επίσης το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη διάρκεια της λιτάνευσης του Επιταφίου (περί ώρας 22:00) και του Μεγάλου Σαββάτου στην Ανάσταση (ώρα 24:00) θα πραγματοποιηθούν κι εφέτος Αναπαραστάσεις με θέματα των Παθών του Κυρίου μας.

Τέλος, την Παρασκευή του Πάσχα, ανήμερα του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής το πρωί, μετά το πέρας τη Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με κεράσματα του Συλλόγου και νησιώτικη μουσική.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos