Ακυβερνησία Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους στην Πάρο

01 Ιουλίου 2019 11:25

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους «ΣΗ ΕΝΕΡΤΖΥ IV» Ν. Σαρωνικού 46, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοδυτικά ν. Πάρου.


Άμεσα στην περιοχή έσπευσε το Φ/Γ πλοίο «ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ» καθώς και το Τ/Χ σκάφος «EURODIVER» Λ.Π. 1489 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αντίπαρου και ιδιώτης δύτης.
Από τον δύτη πραγματοποιήθηκε απεμπλοκή σχοινιού από την προπέλα του σκάφους, με συνέπεια το «ΣΗ ΕΝΕΡΤΖΥ IV» να θέσει σε λειτουργία την αριστερή μηχανή και συνοδεία του «EURODIVER» κατέπλευσε στην περιοχή Πίσω Αλυκής Πάρου όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos