Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«V. Ammos» στον Αμπελά της Πάρου! Το ειδυλλιακής θέας all – day café – μεζεδοπωλείο με τους αιωνόβιους κέδρους!

12 Ιουλίου 2019 17:51

Βρίσκεται κοντά στην πανέμορφη παραλία του Αμπελά σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο! Μόλις 5 λεπτά οδικώς από την κοσμοπολίτικη Νάουσα.


Πρόκειται για το φιλόξενο café – μεζεδοπωλείο «V. Ammos», έναν καλαίσθητο χώρο εστίασης που είναι ανοιχτός από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις μέσα σε ένα φυσικό σκηνικό μοναδικής ομορφιάς!
Απολαύστε το πρωινό σας, πιείτε το χαλαρωτικό καφεδάκι σας ή ολόφρεσκους χυμούς και γευτείτε γλυκίσματα ή παγωτά. Δροσερές σαλάτες, νοστιμότατα ορεκτικά, ποιοτικοί μεζέδες, γευστικά πιάτα ημέρας, ζουμερά κρεατικά ή ψαρικά της ώρας και όχι μόνο, σας περιμένουν για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα. Το μαγευτικής τοποθεσίας all – day café – μεζεδοπωλείο «V. Ammos» αποτελεί σίγουρα την top γαστρονομική πρόταση στον Αμπελά.


DSC_0005.JPG DSC_0006.JPG DSC_0008.JPG

DSC_0009.JPG DSC_0010.JPG DSC_0015.JPG

DSC_0024.JPG DSC_0028.JPG


Στα ήσυχα τραπεζάκια του κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων κέδρων με τη θέα να αγκαλιάζει τη θάλασσα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε ό,τι τραβά η όρεξή σας όλες τις ώρες της ημέρας μέσα σε ένα σαγηνευτικής ηρεμίας φυσικό τοπίο που αποτελεί από μόνο του μια από τις μαγευτικότερες εμπειρίες στην Πάρο!

V.AMMOS
Αμπελάς Νάουσα Πάρου

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr