Πάρος: Απαράδεκτη η εικόνα στον ποταμό κάτω από το γεφυράκι της Νάουσας…

21 Αυγούστου 2019 17:36

Αλγεινή εντύπωση σε ντόπιους και τουρίστες προκαλεί η εικόνα που παρουσιάζουν εδώ και λίγο καιρό τα νερά του ποταμού κάτω από το γεφυράκι της Νάουσας.


Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα και κεντρικότερα σημεία του οικισμού από το οποίο περνούν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, κι όμως, το σημείο εμφανίζει δυστυχώς εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Θολά και γεμάτα πράσινες ακαθαρσίες είναι τα νερά τα οποία είναι επιπλέον διάστικτα από απορρίμματα σε ορατά σημεία, καθιστώντας την εικόνα του ποταμού λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Και αυτό συμβαίνει, ενώ η Νάουσα προετοιμάζεται να υποδεχτεί χιλιάδες κόσμο για τον εορτασμό των Εννιάμερων της Παναγίας το βράδυ της 23ης Αυγούστου με πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτασμού.

Οξύμωρο όμως φαντάζει το εορταστικό γεγονός, όταν στην καρδιά του οικισμού, στάσιμα, ακάθαρτα νερά και σκουπίδια αμαυρώνουν τις όποιες λαμπρές προετοιμασίες της γιορτής ελάχιστες ημέρες πριν αυτές πραγματοποιηθούν…. Με την ακαθαρσία σε κοινή θέα, η μεγαλύτερη ετήσια γιορτή της Νάουσας αποκτά δυστυχώς αμφίβολο χαρακτήρα…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos