Νέος Διοικητής στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Πάρου

23 Αυγούστου 2019 17:43

Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου τις Πάρου είχε την ευλογία να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας, κύριο Καλλίνικο, ο οποίος ομού μετά του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Δωροθέου Βενετσανόπουλου και του Αιδεσιμολογιοτάτου πατρός Σπυρίδωνος Φωκιανού, εφημερίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικιάς, ετέλεσαν Αγιασμό, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Προϊστάμενο του Κλιμακίου, Υποπυραγό Δημήτριο Καραπαναγιώτη.

Ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο καλή δύναμη στο έργο τις διακονίας του ποιμνίου του και τον παρακαλούμε να εύχεται κι εκείνος, μαζί με τους κατοίκους του νησιού μας, για την ειρηνική, άνευ πυρκαϊών, τροχαίων και ἀλλων ατυχημάτων, εγκλωβισμών, σεισμών, καταποντισμών και άλλης ανθρωπίνης δυστυχίας θητεία μας.
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των πνεόντων στο νησί μας ανέμων, κάθε ἐναρξη φωτιάς, εκ προθέσεως ή εξ αμελείας, θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τις περιουσίες μας και πρέπει να αποφεύγεται.

Ο αριθμός αναγγελίας πυρκαγιάς είναι 199 ή, αμεσότερα για το νησί μας, 22840 25199.
Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Κλιμακίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos