«Γεύση» από νησιώτικο γλέντι πήρε χολιγουντιανός ηθοποιός που βρέθηκε στα «Καπετανέικα» στην Πάρο!

15 Σεπτεμβρίου 2019 19:58

Τι εστί γλέντι αλά ελληνικά έμαθε ο υπέροχος Γάλλος ηθοποιός Λαμπέρ Γουίλσον που βρέθηκε στη βραδινή πανηγυρική εκδήλωση της τελευταίας μέρας των «Καπετανέικων», το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο καρνάγιο του Αι – Γιάννη του Δέτη στη Νάουσα.


Ο δημοφιλής, πολυτάλαντος ηθοποιός που έχει παίξει στις δύο συνέχειες της χολιγουντιανής ταινίας «Τhe Matrix», έχει τιμηθεί με το βραβείο Σεζάρ, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου και έχει διαπρέψει ως τραγουδιστής και ως θεατρικός σκηνοθέτης με σημαντική επίσης φιλανθρωπική δράση στην Αιτή, υπήρξε επιπλέον οικοδεσπότης των τελετών έναρξης και λήξης του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Συνοδευόμενος από μεγάλη παρέα, απόλαυσε τη νησιώτικη μουσική βραδιά στο καρνάγιο και τίμησε τα πλούσια εδέσματα που προσφέρθηκαν δείχνοντας να διασκεδάζει με την εκδήλωση.

Άνετος, απλός και με χαλαρή διάθεση, ο ηθοποιός που είχε επίσης προταθεί και για το ρόλο του Τζέημς Μποντ, πήρε μια «γεύση» αυθόρμητου ελληνικού γλεντιού στην Πάρο τιμώντας με την παρουσία του τη γιορτή των «Καπετανέικων»!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos