Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής

21 Νοεμβρίου 2019 15:49

Ως το πιο ισχυρό από όσα κύματα κακοκαιρίας έχουν κάνει μέχρι στιγμής την εμφάνισή τους στην Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο, δείχνει να... οργανώνεται το βαρομετρικό χαμηλό που θα μας επηρεάσει από την Κυριακή.

Σύμφωνα και με τα μεσημεριανά προγνωστικά στοιχεία, από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα δυτικά θα αρχίσει σοβαρή επιδείνωση του καιρού και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται επέκταση των φαινομένων που θα είναι έντονα κατά τόπους, σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας «κουβαλά» μεγάλα ύψη βροχής και γι' αυτό θα πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες των περιοχών που θα βρεθούν στο «στόχαστρό» του, ιδιαίτερα αυξημένη προσοχή.

Και τούτο, διότι έχοντας προηγηθεί και σήμερα και τα επόμενα 24ωρα αρκετές βροχοπτώσεις, σε συνέχεια εκείνων των προηγούμενων ημερών, το κορεσμένο έδαφος δύσκολα θα μπορέσει να απορροφήσει τους όγκους νερού που θα πέσουν από την Κυριακή και μέχρι την Τρίτη. Οπότε, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πλημμυρικά φαινόμενα...

Τις Κυκλάδες αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου μέχρι το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αποκλείεται κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι έντονα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos