Πάρος: H κακοκαιρία «Γηρυόνης» έπληξε το νησί. Θάλασσα και στεριά, έγιναν ένα στην Αλυκή…. (Βίντεο + Φωτό)

25 Νοεμβρίου 2019 17:42

Η σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» χτύπησε και το νησί της Πάρου που βίωσε στιγμές έντονων καιρικών φαινομένων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/11.

Το αποκορύφωμα της ισχυρής βροχόπτωσης συνέβη με το πρώτο φως της Δευτέρας και κυρίως στη νοτιοδυτική Πάρο που έζησε εικόνες καιρικής αγριότητας.

Στην παραθαλάσσια Αλυκή, θάλασσα και στεριά έγιναν ένα καθώς τα υπερχειλισμένα νερά της βροχής έφθαναν στην παραλία του οικισμού και στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να ξεχωρίσει που άρχιζε η φουσκωμένη λόγω καιρού θάλασσα και που τελείωνε η στεριά…



Στην Αλυκή επίσης που βρέθηκε στο «μάτι» του νοτιά, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, ένα μάλιστα έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Νωρίς το πρωί, συνεργεία του Δήμου Πάρου έσπευσαν στα σημεία των καταστροφών, έκοψαν τα δέντρα και περισυνέλεξαν τα κλαδιά που είχαν αποκοπεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos