Πάρος: Εκκίνηση των έργων επισκευής στο Αλιευτικό Καταφύγιο Καλελές στην Παροικία

27 Νοεμβρίου 2019 20:35

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι απαραίτητες προεργασίες για την έναρξη των έργων επισκευής – υποστύλωσης στο Αλιευτικό Καταφύγιο Καλελές κοντά το λιμάνι της Παροικίας.


Από το σημείο έχουν απομακρυνθεί οι βάρκες και ο χώρος έχει ήδη οριοθετηθεί προκειμένου εντός ελάχιστων ημερών να ξεκινήσουν οι τεχνικές εργασίες.

Σημειώνεται ότι το έργο έχει ως στόχο την αποκατάσταση των σπηλαιώσεων του εγκάρσιου κρηπιδώματος του προσήνεμου μόλου και των βλαβών του παραλιακού κρηπιδώματος στο συγκεκριμένο Αλιευτικό Καταφύγιο.

Η αποκατάσταση των υποσκαφών αφορά στο παραλιακό κρηπίδωμα του Αλιευτικού Καταφυγίου μήκους 90 περίπου μέτρων και στο εγκάρσιο αυτού κρηπίδωμα μήκους 29 περίπου μέτρων. Θα γίνει επίσης εμβάθυνση της λιμενολεκάνης ώστε να φθάσει τα 2,5 – 3 μέτρα.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 252,577 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στον παριανό λαό εντός εξαμήνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos